publisher==

Az Ad Librum kiadói csoport könyveinek katalógusa

Ad Librum, Személyes Történelem, Könyv Guru

Könyv Guru, 2019.

256 oldal 130x200 mm 284 gr. 2990 Ft ISBN 978-615-5803-72-7

Megvásárolható: Könyvesbolt.Online (1990 Ft!)BooklineLibriLíraBook24

Ebook: eKönyv.huGoogle Könyvek

Zalay Sándor: A szenvedésnek ára van

Olvasson bele! Google Books Vélemények: Moly

Zalay Sándor kettős életet él. Legtöbb sorstársától eltérően ő azonban nem felváltva játssza életszerepeit, hanem egyszerre, párhuzamosan éli mindkettőt. A mérnökként és zenészként is maximális teljesítményt nyújtó nyughatatlan főhősnek a tudatosságért, objektivitásért felelős bal, valamint a kreativitást, művészi hajlamot támogató jobb agyféltekéje szüntelenül zakatol. És mivel ezek állandó harcban állnak egymással, a lelki béke sokszor vágyálomként, nehezen elérhető állapotként tűnik fel előtte. Vívódásai, belső küzdelmei hatására szabályos időközönként felgyülemlik és túlcsordul benne a két félteke harcának minden káros következménye, míg végül majdnem végzetesnek bizonyuló önpusztításba kezd.

A hosszú életszakaszt átfogó vidám, bohókás, néha kacagtató, később érzelmes, majd döbbenetesen drámai, szó szerint véres és majdnem tragikus regény valójában egy epizódfolyam, amelynek jó néhány fejezete önállóan is megállja a helyét. A teljes egészet egyben értelmezve áll azonban csak össze a kép, így nyer a végén minden értelmet.

"Különös vándorút ez" - a Könyv Guru interjúja Zalay Sándorral

“A lelki karbantartás egyik bevált eleme az, hogy az ember kiírja magából a napi eseményeket ” – idézi pszichológusát Zalay Sándor, alias Gyurkó János, aki a szó szoros értelmében a halál torkából tért vissza, és az élete mellett megírta kálváriája és gyógyulása történetét A szenvedésnek ára van című könyvében.


© 2008-2022 Ad Librum Kft.