publisher==

Az Ad Librum kiadói csoport könyveinek katalógusa

Ad Librum, Személyes Történelem, Könyv Guru

Versek és novellák szivárványos sokszínűsége, a női lélek érzékenységével és érzékiségével egyetemben.

Könyv Guru, 2018.

120 oldal 130x200 mm 160 gr. 2490 Ft ISBN 978-615-5803-18-5

Megvásárolható: Könyvesbolt.Online (1690 Ft!)BooklineLibriLíra

Ebook: diBookGoogle Könyvek

Zia: Jelek... Életszösszenetek nem csak ötveneseknek

Olvasson bele! Google Books Vélemények: Moly

Mindenkinél elérkezik egyszer az az időpont az életében, hogy visszatekint. Ez nálam akkor érkezett el, amikor is betöltöttem azt a bizonyos ötvenet. Mindig jó tanuló voltam, így nem az ötössel kezdődő szám volt a sértőn mérvadó számomra. Inkább azon gondolkodtam, elmélkedtem, hogy ennyi évből már kell tudni levonni tanulságokat. Nehogy újra és újra elkövessem ugyanazokat a hibákat.

Hisz én nem egy mókuskerékben vagyok, ugye?

Rengeteg mindent sikerült meg-, és átélnem, megértenem és értelmeznem. Ezekből szeretnék egy-egy csokrot átnyújtani olvasásra, vagy mondhatnám azt is, tanulságul.

Imádom a verseket, sokszor úgy ébredek reggel, hogy csak úgy tolonganak a gondolataimban a szavak és mondatok elegye arra várva, hogy ki-, és leírjam őket. Pontosan én sem tudom honnan is jönnek, ki is küldte, küldi nekem, de biztosan céllal teszi azt!

A versek és a novellák, az elbeszélések adják a könyvem szivárványos sokszínűségét, a női lélek érzékenységével és érzékiségével egyetemben.

Szeretem látni az emberek arcán azt a különös mosolyt, amikor verseket olvasva, annak érzelemvilága összeölelkezik az ő lelkükkel. Engedjük, hagyjuk, merjünk mosolyogni!


© 2008-2022 Ad Librum Kft.