Aktív Szerző könyvkiadás Ad Librum Kiadó

120 oldalas könyvek kiadása

Kisregényt, novellákat, verseskötetet, visszaemlékezést írt?

Gyors és könnyen megfizethető kiadási megoldást ajánlunk:

  • professzionális kiadási folyamat
  • könyvesbolti terjesztés
  • 300 példány nyomtatása + ebook kiadás
  • megfizethető költség (havi 20.000 Ft)
  • nagyvonalú, 30%-os jogdíj
  • siker esetén kiadói utánnyomás

Hogyan lesz minden könyv 120 oldal? A könyvformátum, margó, sorköz, betűtípus változtatásaival a terjedelmek széles sávjából tudunk 120 oldalas könyvet kihozni. Folyószövegnél ez a sáv esztétikusan a 70.000 és 220.000 leütés között húzódik (képek, versek, erős tagolás ezen módosíthat). Ha netán hosszabb a kézirata vagy vastagabb derekú könyvre törekszik, bizonyára meg tudunk egyezni.

Milyen könyveket fogadnak a kiadási programban? Csak olyat, ami eléri a megfelelő színvonalat. A szerzői hozzájárulás nem helyettesíti a minőséget. Előfordulhatnak témák, amelyekkel nem tudunk azonosulni. Ezeket rögtön jelezzük a jelentkezés alapján.

Hogyan zajlik a könyvkiadás folyamata? A könyvkiadás lépései a következők: Ön jelentkezik; megbeszéljük, megfelelünk-e egymásnak; szerződést kötünk; leadja a végleges kéziratot; szöveggondozás; a borítót és a tördelést (“kefelevonatot”) egyeztetjük Önnel; nyomdai munkálatok (a szerző jelen lehet); a példányok nagykereskedőhöz és a partnerboltjainkba kerülnek (a kötelespéldányok pedig a könyvtárakba); havonta elszámolunk a forgalomról.

Hogyan terjesztünk? A nyomtatott kiadás terjesztése a Líra bolthálózatában, a könyvtárellátón (KELLO) keresztül, a Bookline-on, a kiadói webboltban (Könyvesbolt.Online), a szerződött partnerboltjainkban (Debrecen, Vác, Szeged stb.) és a kiadótól közvetlenül vásárló könyvkereskedők segítségével. Az e-book kapható lesz a Bookline.hu, Libri.hu, Lira.hu, Multimediaplaza.com, Google Play Books (Android telefonokon könnyen elérhető), iBookstore (Apple iTunes), ipubs.hu, dibook.hu, Kobo, e-letoltes, E-sentral.com, Ekonyv.hu és még számos más online könyvesboltban.

Mennyibe kerül a szerzőnek? Sajnos a jelenlegi könyvpiaci helyzetben mi is csak külső támogatással tudunk könyvet kiadni. Más esetben egy ilyen könyvkiadás 400.000 forintba kerülne. A nyári akciónkban azonban 30%-ot, 120.000 forintot elengedünk. Sőt, ez is fizethető havi 20.000 forintos részletekben (14 hónapon át), ami már sokaknak megengedhető összeg. Aki az elején egyben tud fizetni, további kedvezményt kap.  (A színes belső oldalak és keménytábla növeli a nyomdai költségeket, így a fenti díjat is.)

És mit kap vissza? A hozzájárulásért cserébe minden eladott példány árának 30%-a a szerzőé (függetlenül attól, a kereskedő ténylegesen mennyiért adta el). Ezt beszámítjuk a havi törlesztésbe, vagyis a jó forgalmú hónapokban a szerző kevesebbet vagy semmit nem fizet; sőt, a kiadás kifutása utáni elszámoláskor akár vissza is kaphatja a korábbi befizetését. A könyv árát a szerző határozza meg, így a bevételeit is tudja irányítani.

Ha pedig jól megy a könyv, a kiadó boldogan megfinanszírozza az utánnyomást.

Takarítson meg 120.000 forintot, jelentkezzen most!

BEJELENTKEZEM!

Az akciós kiadás a 2016. július 31-ig megkötött szerződésekre vonatkozik.