Storming Brain - egy Ad Librum kiadó

Storming Brain

A Storming Brain 2016-tól átveszi a tudományos és felsőoktatási publikációk kiadását az Ad Librum Kiadótól, amely 2008-tól számos monográfiát és tanulmánykötet jelentetett meg.

[insert_php]
require_once($_SERVER[“DOCUMENT_ROOT”].”/boritolink.php”);
boritolink(515);
boritolink(228);
boritolink(49);
[/insert_php]

A Storming Brain kiadói megközelítése a tudománykommunikációra helyezi a hangsúlyt. Akár az önmegvalósítás, akár a szakmai elismerés és előrejutás a motiváló erő, a szerző azt szeretné, hogy a munkája értelmet nyerjen.

A Storming Brain nem csak arra koncentrál, hogy a publikálás gyors és átlátható legyen, hanem megtalálja az utat arra, hogy a kötete a szabad hozzáférés révén könnyen eljusson a célközönségéhez, és az aktív megismertetés eredményeként a tudományos közösség hamarabb elismerje a publikáció jelentőségét.

Eszközeink a következők:

 1. Professzionális kiadási folyamat gyakorlott korrektorral, tördelővel, grafikussal és adninisztrációval, hogy a tudományos közlemény követelmény minden feltételének megfeleljünk.
 2. Szabad hozzáférésű (open access) elektronikus kiadás (epub, mobi, nyomtatható pdf), hogy a publikáció a kiadás napjától könnyen hozzáférhető legyen a keresőkben és katalógusokban.
 3. Nyomtatott kiadás folyamatos (print-on-demand) utánnyomással  a kutatási támogatóknak, könyvtáraknak, hallgatóknak és érdeklődőknek.
 4. A publikáció aktív kommunikálása honlap, blog, hírlevél, facebook lap, recenziós példányok, sajtóközlemény, tudományos ismeretterjesztő cikk, interjú, podcast és online recenziók elősegítésével.

Amennyiben felkeltette az érdeklődését a Storming Brain modellje, lépjen kapcsolatba velünk az alábbi űrlapon!

  A könyve címe:*

  Miről és kinek szól a könyve?*

  Szinopszis, kézirat vagy más dokumentum feltöltése

  Név*:

  Email cím*:

  Telefonszám:

  Bármilyen egyéb megjegyzés:

  [insert_php]
  boritolink(129);
  boritolink(36);
  boritolink(503);
  [/insert_php]

  Az Ad Librum Kiadó és kiadói csoport honlapja