Storming Brain - egy Ad Librum kiadó

Storming Brain

A Storming Brain 2016-tól átveszi a tudományos és felsőoktatási publikációk kiadását az Ad Librum Kiadótól, amely 2008-tól számos monográfiát és tanulmánykötet jelentetett meg.

Hölbling Tamás: A honfoglalás forráskritikája I. A külföldi kútfőkDr. Ujvári Ákos: A jogos védelem megítélésének új irányaiBarlay Mónika Laura: Malignus tumorban szenvedő gyermek a családban. Az egészséges testvérre kifejtett hatásrendszer vizsgálata

A Storming Brain kiadói megközelítése a tudománykommunikációra helyezi a hangsúlyt. Akár az önmegvalósítás, akár a szakmai elismerés és előrejutás a motiváló erő, a szerző azt szeretné, hogy a munkája értelmet nyerjen.

A Storming Brain nem csak arra koncentrál, hogy a publikálás gyors és átlátható legyen, hanem megtalálja az utat arra, hogy a kötete a szabad hozzáférés révén könnyen eljusson a célközönségéhez, és az aktív megismertetés eredményeként a tudományos közösség hamarabb elismerje a publikáció jelentőségét.

Eszközeink a következők:

  1. Professzionális kiadási folyamat gyakorlott korrektorral, tördelővel, grafikussal és adninisztrációval, hogy a tudományos közlemény követelmény minden feltételének megfeleljünk.
  2. Szabad hozzáférésű (open access) elektronikus kiadás (epub, mobi, nyomtatható pdf), hogy a publikáció a kiadás napjától könnyen hozzáférhető legyen a keresőkben és katalógusokban.
  3. Nyomtatott kiadás folyamatos (print-on-demand) utánnyomással  a kutatási támogatóknak, könyvtáraknak, hallgatóknak és érdeklődőknek.
  4. A publikáció aktív kommunikálása honlap, blog, hírlevél, facebook lap, recenziós példányok, sajtóközlemény, tudományos ismeretterjesztő cikk, interjú, podcast és online recenziók elősegítésével.

Amennyiben felkeltette az érdeklődését a Storming Brain modellje, lépjen kapcsolatba velünk az alábbi űrlapon!

A könyve címe:*

Miről és kinek szól a könyve?*

Szinopszis, kézirat vagy más dokumentum feltöltése

Név*:

Email cím*:

Telefonszám:

Bármilyen egyéb megjegyzés:

Gábor Kerekes: Zwei Jahrhunderte der deutsch-ungarischen literarischen Kontakte. Interkulturelle StudienKiss Mónika Dorota: Közhatalmi intézmények a helyi önkormányzati jogrendszerbenBakó Béla: Örökség és történelem közt