Puncsapuk – Riport a Puncsról

Riportkönyv a Puncs.hu-ról, a hírhedt társkereső oldalról, amely a közvélemény kedélyeit borzolta plakátjaival.
Az Ad Librum Riportkönyvek új kötete, a Puncsapuk huszonkét olyan férfit, sugar daddy-t mutat be, akik havi apanázzsal tartanak el fiatal lányokat, sugar baby-ket, hogy párkapcsolathoz, vagy annak látszatához jussanak.

Megveszem ezt a nőt! – amit egy sugar daddy megtehet

Könyv a Puncsról, a modern kori kitartói viszonyokról és az ezt igénybe vevő gazdag férfiakról, akik fiatal lányoknak fizetnek szexért, társaságért, nem ritkán néhány jó szóért.

Ebben a kötetben huszonkét férfi nyilatkozik, köztük a 40-es Zsolt, aki sokat dolgozik, de megunta, hogy mindig üres lakásba tér haza. Egy szintén Zsolt nevű 50-es férfi, aki magántanárként dolgozik és rossz házasságban él, de sugar daddy-ként regisztrált a társkereső oldalon a 42 éves Carly is, aki úgy gondolja, hogy Magyarország van lemaradva a nyugati eszmékhez képest, és a sugaringben semmi elítélendő nincs, ha kulturáltan csinálja mindkét fél.

Megszólal még a könyvben a 27 éves Noah, aki fiatal kora ellenére gazdag vállalkozó, de elege van az üresfejű cicababákból, meg abból, hogy malacperselynek nézik, Zoltán pedig, aki jelenleg autókereskedő, a börtönt is megjárta, viszont mindig is sportot űzött a neten való ismerkedésből.

Máris felkeltette a könyv az érdeklődésedet?
Akkor kattints és rendeld meg kedvezményesen a kiadótól a készlet erejéig.

 • Ha te sem tudtál szó nélkül elmenni a Puncs-botrány mellett
 • Ha kíváncsi vagy rá, hogy mi jár azoknak a férfiaknak a fejében, akik nőt vásárolnak maguknak
 • Ha nem tudod pontosan mi a különbség a prostitúció és a sugar kapcsolatok között
 • Ha elgondolkoztál már azon, hogy miért bocsájthatják áruba nőiességüket és szexualitásukat fiatal lányok
 • Ha érdekel, hogy szexért és/vagy társaságért mennyi pénzt hajlandóak fizetni a sugar daddy-k
 • Ha szeretsz riportkönyveket, őszinte interjúkat olvasni Akkor mindenképp vedd kezedbe Szeder Réka Puncsapuk – Sugar daddy történetek nőkről, pénzről és bizniszrőlkönyvét, hiszen ebben minden benne van.

Mi az a Puncs?
Az első olyan társkereső oldal Magyarországon, ami kifejezetten „sugar-kapcsolatok” összehozására jött létre. Általában vagyonos férfiak és a fiatal, vonzó lányok regisztrálnak az oldalon, akik nem rejtik véka alá igényeiket, vágyaikat és a dolgok anyagi részét sem.

„Ki ne szeretne kellemes társasággal utazgatni, kikapcsolódni, kiállításokra, megnyitókra, gyertyafényes vacsorára járni, vitorláson kortyolni a kedvenc koktélját vagy éppen egy eldugott, ámde gyönyörű szállodában kipihenni a mindennapok fáradalmait?” – áll a Puncs.hu oldal kezdőlapján, ami a szürke hétköznapokból kiragadó boldogságot is ígér.
Ennek viszont ára van!

Kik a sugar daddy-k?
Az oldalon regisztrált középkorú vagy idősebb férfiak, akik nem ritkán házasok és egy kis szórakozásra vágynak, vagy olyan pörgős életet élnek, amibe egy normális párkapcsolat nem, vagy nehézkesen férne bele.
Akad köztük olyan, aki az üzleti életben igazi hiéna, de a mindennapokban gátlásoktól szenved éppen ezért nehezebben is ismerkedik a való életben, így számára ez az internetes társkereső igazi főnyeremény.
Ők azok, akik ezen az oldalon egy vagy akár több sugar baby-t is támogatnak anyagilag, ezért pedig a szextől a nyilvános eseményeken való közös megjelenésekig sok mindent elvárnak.

Kik ezek a titokzatos férfiak?


Miről szól a Puncsapuk?
A riportkönyvben 22 sugar daddy véleményét, tapasztalatait, élményeit és csalódásait gyűjtötte össze a szerző, aki arra keresi a választ, hogy mi motiválja ezeket az egyébként jól szituált pasikat arra, hogy egy egyszerű ismerkedésen túl anyagi juttatásokért cserébe kapják meg mindazt, amihez ingyen is hozzájuthatnának. Nem mindennapi sztorikat osztanak meg ezek a pasik magukról, az oldalon regisztrált lányokról és arról, hogy miben rejlik ezeknek a kölcsönösen előnyös viszonyoknak a varázsa.

[maxbutton id=”7″]

Mire számíthatsz a Puncsapuktól?

Valódi tapasztalatokra a Puncs világából


Ez a könyv nem tündérmesékről, sem nagy, sírig tartó szerelmekről szól, sokkal inkább vágyálmokról és csalódásokról, néha egy-két kellemes meglepetéssel megspékelve.

„(…) ne egy kis románcnak gondold. A leányzót még egy másik netes alkalmazásról ismertem, aztán ez a honlap is kidobta. Csongrád környékén keresgéltem, ő pedig pesti csaj. Mint kiderült, azért jött ide, mert összeismerkedett egy sráccal, aki albérletet ajánlott neki. Az még hagyján, hogy a hely nem olyan színvonalú volt, amilyenhez ő hozzászokott, ráadásul penészes is – körülbelül egy szoba-konyhás kis lyuk. De a második-harmadik napon kiderült, hogy a csávó úgy gondolta, a lakbért majd természetben rendezik, pedig a lány fizetni akart a lakásért. Így csütörtökön már át is cuccoltunk hozzám, és mivel sem munkája nem volt, sem albérlete, szombaton ment is vissza Pestre. Szép kis szegedi kalandja volt szegénykémnek. Írta utána, hogy megmentettem az életét.”Zsolt- 40

„Egy másik lány pedig Zánkán lakott. Írta, hogy ha az útiköltséget kifizetem, akkor jön. Úgy voltam vele, hogy most 15 ezer nem sok, így átutaltam előre. Mondanom sem kell, hogy nem jelent meg. Az a hülye utána még írogatott. Kussba kellett volna lennie. Nem is értem, mit képzelt. Azt írta, hogy őszinte lesz, meg ilyenek. Mondom, menj a picsába.”Zsolt, 50

Pénz, luxus és csillogás – kívülről ennyi látszik a sugar kapcsolatokból

Nincs felesleges rizsa!

A kötet nem szenzációhajhász, sokkal inkább a kőkemény valóságot mutatja be. A megkérdezett sugar daddy-k nem ködösítenek, nem beszélnek mellé sem az igényeiket, sem a tapasztalataikat illetően. Nem szépítik a valóságot, hiszen semmi érdekük nem fűződik hozzá.

„Én nem fizetek azért, hogy ágyba jöjjön velem valaki. Ugyanakkor, ha látom, hogy érdemes lehet rá a lány, akkor jobban megismerem. Lehet szép valaki, de ha szellemileg nem érett, akkor én konkrétan impotens vagyok.”Carly, 42

„Azért itt is válogatni kell. Tizennyolc éves cigánylányok vannak fönn az oldalon nyolc osztállyal, amelyből kettő első, hat második osztály. Az elvárásaik meg olyanok, hogy nem igaz. „Hali. Mizu?”, ilyenekkel kezdik. A képen meg még azt is lehet látni, hogy három hete nem borotválkozott. Az ilyen dolgokra – többek között – háklis vagyok. Gondold el, ha elviszem egy nívósabb étterembe. Nehogy már kanállal kezdje el enni a libamájat! Valami értelem azért szoruljon belé. Nem negyvenhat kiló húst vesz az ember.”Miklós, 63

Tandíjra gyűjtő egyetemisták vagy számító nők a Sugar baby-k?

Lányok, akik nagyban játszanak

Ahhoz, hogy részleteiben megértsük ezt a nagyon összetett világot, tudnunk kell, hogy mi van a másik oldalon, a könyvből pedig ez is kiderül. Az oldalon regisztrált lányok sokszor konkrét dolgokra gyűjtenek, és olyan elvárásokat fogalmaznak meg leendő partnerükkel szemben, amitől leesik az állunk.

„Találkoztam egy tizennyolc éves lánnyal – fogott bele egy történetbe –, tizenegyedikes gimnazista, szóval egy kicsit problematikus a kora. A lényeg, hogy kiderült, én ott tanítok estin, ahová ő jár. A levelezéseinkből látom, hogy nem valami okos. A helyesírása borzalmas. Kiderült, hogy élete nagy vágya az, hogy megnagyobbíttassa a mellét. Ezért pedig idegen férfiakkal fekszik le, alkalmanként 50 ezerért.”
Zsolt, 50

„Egy csajszi rögtön fel is hívott telefonon, hogy menjek el hozzá Győrbe, és vigyek neki egyhavi, most figyelj, járandóságot. Érted te ezt? Járandóságot. Hát beszarsz. De ugye, az első alkalom csak vacsora, viszont a második találkozásnál akár szex is lehet. Kicsit sokkot kaptam. Próbáltam itt belemenni a nagyságrendekbe, de basszus. Ennyit nem ér.”Zoltán, 48

Van, aki valódi kapcsolatra vágyik

Nem ritka az olyan regisztrált férfi felhasználó sem az oldalon, aki bár hajlandó mélyen belenyúlni a zsebébe egy-egy szép és dekoratív lány miatt, valójában valódi érzelmekre, jó beszélgetésre és egy tartalmas kapcsolatra vágyik.

„Én ezért nem zárom ki, hogy itt is van esély normális hölgyet találni. Bár eddig erre főleg ellenpéldába botlottam.”
Zsorzs, 35

Több izgalmas sztorira vágysz puncsapuktól?
Ne habozz, hiszen rengeteg szaftos történet vár rád még a könyvben.

Ezt érdemes tudnod a szerzőről, Szeder Rékáról:

Szeder Réka is regisztrált a Puncs.hu oldalon
 • 22 évesen írta meg ezt a könyvet
 • biológia szakos Szegeden
 • kedveli a kortárs irodalmat
 • francia verseket fordít
 • maga is regisztrált a Puncs.hu oldalon – félig kamu, félig igazi profillal –, hogy rátalálhasson interjúalanyaira

Érdekel, hogy milyen ajánlatokat kapott a szerző, miután megtudták a sugar daddy-k az okot, amiért regisztrált az oldalon?
 – a könyv bevezetőjében olvasható –

„Egy lelkes felhasználó például 100 ezret ajánlott egy éjszakáért, valamint azt, hogy segít beindítani az írói karrieremet.”

„Egy jó újságíró megéli azt, amiről ír. Velem ezt bizonyos határokon belül megteheted.”

„Az interjúk közt nincs kedved valamikor egy jót szeretkezni? Úgy, ahogy azt az oldal profilja diktálja?”

„Ha azért vagy itt, hogy saját nyomorúságod miatt ismeretlen férfiakat sértegess, akkor szerintem inkább segítene rajtad egy szakorvos, mint ez az oldal.”

A könyvről mondták
– őszinte olvasói vélemények –


„Réka szuperül összehozta ezt a könyvet, képes volt objektív maradni az interjúk során (…). Sikerült árnyalnia a bennem kialakult képet ezekről a dolgokról és olyan aspektusait is megmutatta a témának, ami magamtól nem jutott volna eszembe.” – A Szofisztikált Macska olvas

„Ami azért a legtöbb interjúból lejött, hogy az ilyen oldalakon, bár álmodoznak róla néhányan, nehéz tényleg igazi társnak való hölgyet találni. Ezek a lányok trófeának jók, hiszen jobban fest, ha a barátnődként tudsz bemutatni hatvan évesen egy huszonéves bombázót, nem pedig eszkorttal jelensz meg egy partin.” – KultúrPara

„Szeder Réka szerintem ebben a műfajban nagyon erőset alkotott (bár ezt anélkül mondom, hogy nem vagyok műkritikus). Azoknak ajánlom, akiket érdekelnek az okok, amik miatt az emberek jelentkeznek és használják a Puncsot, vagy csak egyszerűen egy jó riportkönyvet olvasnának.” – egy olvasó a Moly.hu-ról

Ha kíváncsi lettél arra, milyen a sugar daddy-k élete, mi mindent kapnak meg pénzért és mi az, amiről ők is csak álmodnak, olvasd el a Puncsapukat és less be ebbe a titokzatos világba.

Rendeld meg és garantáljuk, hogy le sem akarod majd tenni a könyvet!

[maxbutton id=”4″] [maxbutton id=”3″]

[maxbutton id=”5″] [maxbutton id=”6″]

Az Ad Librum Kiadó és kiadói csoport honlapja